O nama

S vama od

1957

DIMNJAČAR d.o.o. je dimnjačarska tvrtka s dugogodišnjom tradicijom. Osnovana je 1957. godine kao zanatska radnja i obavlja dimnjačarske poslove na području grada Rijeke.

Od osnivanja do danas tvrtka je zaposlila stotine radnika koji su tu proveli svoj cijeli radni vijek. Danas tvrtka DIMNJAČAR d.o.o. zapošljava 14 radnika u stalnom radnom odnosu.


Sukladno Zakonu o komunalnom gospodarstvu (N.N., br. 68/18 i 110/18) dimnjačarski poslovi ubrajaju se u komunalne djelatnosti i obavljaju se temeljem ugovora o koncesiji u dimnjačarskim područjima.

Prvi takav ugovor o koncesiji za obavljanje dimnjačarskih poslova na području grada Rijeke sklapamo s jedinicom lokalne samouprave 1997. godine na razdoblje od pet godina za četiri dimnjačarska područja. Od 2002. godine do danas imamo koncesiju na svih pet dimnjačarskih područja grada Rijeke.


Predmet poslovanja tvrtke iz sudskog registra

Dimnjačarski poslovi čišćenja i kontrole dimovodnih objekata i uređaja za loženje
Čišćenje dimnjaka, kamina, peći, štednjaka, peći za spaljivanje, kotlova, ventilacijskih i ispušnih cijevi
Izgradnja dimnjaka i industrijskih peći
Ostali završni radovi

Tvrtka danasOSNOVNI CILJ

Osnovni cilj tvrtke je zadovoljiti potrebe korisnika naših usluga pružanjem kvalitetne i kompletne usluge u što je moguće kraćem roku. Danas, ovisno o slučaju, možemo na svaki poziv reagirati odmah ili najkasnije u roku 24 sata. Na redovno godišnje održavanje dimnjaka i ložišta te druge slične poslove najranije dolazimo treći radni dan od Vašeg poziva.


KVALITETA

Tradicija, iskustvo, znanje i tehnička opremljenost su atributi koji jamče kvalitetu usluge kojom se tvrtka DIMNJAČAR d.o.o. može pohvaliti.


DJELATNICI

Djelatnici tvrtke imaju odgovarajuću stručnu spremu i višegodišnje radno iskustvo na dimnjačarskim poslovima. Sukladno propisima u svom radu koristimo najmoderniju opremu, sredstva i uređaje.


POSLOVNA POLITIKA

Poslovna politika tvrtke je stalni razvoj i napredak u svim segmentima pružanja usluge, a to nastojimo postići usvajanjem novih znanja i metoda rada te konstantnim ulaganjem u kadrove i sredstva rada.