Povratak na početnu stranicuSadržaj stranica  
           
Dimnjačar d.o.o. - Rijeka - dimnjačar, sanacija dimnjaka
Dimnjačar d.o.o. Rijeka
O nama

O nama

Usluge

Usluge

Komunalna djelatnost

Komunalna djelatnost

Kontakt

Kontakt

 
O nama
Povijest

 
Djelatnost

 
Tvrtka danas

 
   
O nama

Povijest
DIMNJAČAR d.o.o. je dimnjačarska tvrtka s dugogodišnjom tradicijom. Osnovana je 1957. godine kao zanatska radnja i obavlja dimnjačarske poslove na području grada Rijeke i šire okolice. Od osnivanja do danas tvrtka je zaposlila stotine radnika koji su tu proveli svoj cijeli radni vijek. Danas tvrtka DIMNJAČAR d.o.o. zapošljava 14 radnika u stalnom radnom odnosu.

Donošenjem ZAKONA O KOMUNALNOM GOSPODARSTVU (N.N., br.26/03 - pročišćeni tekst, 82/04, 110/04, 178/04, 38/09, 79/09, 49/11 i 144/12) dimnjačarski poslovi ubrajaju se u komunalne djelatnosti i obavljaju se temeljem ugovora o koncesiji u dimnjačarskim područjima. Prvi takav UGOVOR O KONCESIJI za obavljanje dimnjačarskih poslova na području grada Rijeke sklapamo s jedinicom lokalne samouprave 1997. godine na razdoblje od pet godina za četiri dimnjačarska područja. Od 2002. godine do danas imamo koncesiju na svih pet dimnjačarskih područja grada Rijeke.

Djelatnost

  • dimnjačarski poslovi čišćenja i kontrole dimovodnih objekata i uređaja za loženje
  • čišćenje dimnjaka, kamina, peći, štednjaka, peći za spaljivanje, kotlova, ventilacijskih i ispušnih cijevi
  • izgradnja dimnjaka i industrijskih peći
  • ostali završni radovi

Tvrtka danas
Djelatnici tvrtke imaju odgovarajuću stručnu spremu i višegodišnje radno iskustvo na dimnjačarskim poslovima. Sukladno propisima u svom radu koristimo najmoderniju opremu, sredstva i uređaje.

Poslovna politika tvrtke je stalni razvoj i napredak u svim segmentima pružanja usluge, a to nastojimo postići usvajanjem novih znanja i metoda rada te konstantnim ulaganjem u kadrove i sredstva rada.

The new Rolex Deepsea replica watches is equipped with a 3235 calibre. This new generation of self-winding calibre is replica watches uk developed and manufactured by Rolex. It fully reflects Rolex uk replica watches innovative technology and state-of-the-art watchmaking technology. It is accurate, reliable, power reserve, anti-vibration and easy to use. It is replica watches online fundamentally improved.

Osnovni cilj tvrtke je zadovoljiti potrebe korisnika naših usluga pružanjem kvalitetne i kompletne usluge u što je moguće kraćem roku. Danas, ovisno o slučaju, možemo na svaki poziv reagirati odmah ili najkasnije u roku 24 sata. Na redovno godišnje održavanje dimnjaka i ložišta te druge slične poslove najranije dolazimo treći radni dan od Vašeg poziva.

Tradicija, iskustvo, znanje i tehnička opremljenost su atributi koji jamče kvalitetu usluge kojom se tvrtka DIMNJAČAR d.o.o. može pohvaliti.

Kontakt
Dimnjačar d.o.o.
Vodovodna 37
51000 Rijeka

T. 051.334.892
T. 051.213.604
F. 051.213.615
E.
Radno vrijeme
Radnim danom
od 7,30 do 15,30 sati
Pitanja
Imate pitanje vezano uz Vaš dimnjak ili ložište ?

Obratite nam se s Vašim pitanjem svaki radni dan na telefon 051.334.892 od 9 do 14 sati ili putem e-mail poruke

Dimnjačar d.o.o. s Vama od 1957.